fbpx

SMILEY - cel de pe ecrane

<b>SMILEY</b> - cel de pe ecrane

Cu toate că lumea lui Smiley se învârte în jurul domeniului muzical, artistul a avut ocazia să demonstreze ca este un iscusit „€œvrăjitor” al cuvintelor și ca om de televiziune și actor.

Numele său este asociat cu două dintre cele mai urmărite show-uri TV din România: „Românii au talent” și „Vocea României”, dar și cu alte producții importante de film și de televiziune.

Smiley și-a făcut debutul ca om de televiziune „în pași de dans”, participând în 2006 la competiția visurilor „Dansez pentru tine”, sezonul al doilea. Clasat, alături de partenera sa, pe locul secund, acesta a fost extrem de apreciat pentru performanța obținută, fiind invitat în 2008 la o ediție specială a show-ului, în care opt dintre cele mai bune echipe au dansat pentru copii cu probleme de sănătate sau financiare.

În 2007, Smiley a debutat și ca actor, având unul dintre rolurile principale în serialul de televiziune “Cu un pas înainte” de la ProTV, o comedie muzicală, în care și-a demonstrat talentul de cântăreț, dar și valențele actoricești.

Ulterior, acesta a jucat în mai multe lungmetraje “Un film simplu” (2008), o comedie romantică în care este protagonist alături de colegii din trupa Simplu, „Nașa” (2011) și „Selfie”(2014), pentru care a semnat și coloana sonoră (hit-ul „Nemuritori”).

La finalul anului 2007 a revenit la ProTV, fiind alături de Florin Calinescu, amfitrion al „Revelionului Made in Romani-A”. Colaborarea excelentă dintre cei doi a continuat și în vara lui 2008, în cadrul show-ul de divertisment estival “Made in Romania”.

În prezent, Smiley formează, alături de Pavel Bartos, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori de televiziune. Aceștia sunt gazdele show-ului “Romanii au talent” de la ProTV, încă de la debutul emisiunii în 2011.

romanii-au-talent-1

romanii-au-talent-2

Experiența sa muzicală și flerul său incredibil ca om de televizune l-au recomandat ca „juratul perfect” la show-ul „Vocea României”, cel mai iubit concurs de talente din țară. Este singurul antrenor prezent in toate cele 8 sezoane ale show-ului si a castigat trei editii alaturi de concuentii sai: Stefan Stan, Ana Munteanu si Bogdan Ioan.

smiley-vocea-romaniei

Vrei să îl vezi pe Smiley la un concert organizat de tine?

Formular Booking