fbpx
Smiley si Jazzy Jo ofera ultimul cadoul al lunii #maimusic

„<<My Present For You>> este o piesă magică, pe care mi-a făcut o deosebită plăcere să o cânt alături de o voce și o scriitoare deosebită, Jazzy Jo!”, ne spune Smiley despre piesa care încheie campania #maimusic.

„My Present For You” face parte din coloana sonoră a filmului „Poveste de dragoste/Love is a story”, în regia Cristinei Iacob. Filmul va fi lansat în cinematografe în toamna acestui an, iar coloana sonoră este semnată de HaHaHa Production.

Astăzi e ziua în care trecem împreună linia de finish a maratonului muzical #maimusic. A fost o frumoasă nebunie, o cursă contracronometru pe care am parcurs-o cu pasiune și entuziasm.

#maimusic este cadoul nostru pentru cei care iubesc muzica fără bariere și fără prejudecăți, pentru oamenii care nu își imaginează viața fără coloană sonoră! Mulțumim celor care ne ascultă, ne apreciază, ne critică într-un mod constructiv si au curaj să dea subscribe!

Multumesc echipei HaHaHa Production, cea mai inovatoare, curajoasă și muncitoare echipă cu care am plăcerea să lucrez zi de zi! A fost obositor, dar deosebit de frumos și educativ pentru noi ca echipa! Dacă v-a placut, cu siguranță, va mai urma!”, mărturisește Smiley.

Vrei să îl vezi pe Smiley la un concert organizat de tine?

Formular Booking