fbpx
Smiley lansează „Ce mai faci, străine?”. Ce provocare are pentru toți fanii săi?

„Ce mai faci, străine?” întreabă Smiley în noua sa piesă, al cărei videoclip aduce și un challenge pentru cei care-l văd: un mesaj ascuns în detaliile vizuale ale clipului care va aduce și o recompensă directă pentru cei care îl descoperă.

Aflat în America pentru a face muzică alături de parte din echipa HaHaHa Production, Smiley lansează „Ce mai faci, străine?”, o piesa-constatare despre ce rămâne după ce trece iubirea dintre doi oameni.

Oricine ajunge în punctul în care se desparte de oamenii dragi, nu avem cum să-i păstrăm în viață pe toți cei pe care îi iubim, din diverse motive ne desparțim de iubiți sau iubite, de prieteni buni, de oameni din familie, așa e viața. Eu am simțit să scriu și să cânt despre momentul reîntâlnirii cu un om din trecut pe care l-ai iubit și avalanșa de sentimente și tensiuni pe care le simți când îți dai seama că îl cunoști pe acel om, dar de fapt nu-l mai cunoști deloc, pentru că te leagă de el doar amintiri foarte indepărtate și nimic din prezent.”, povestește Smiley sursa de inspiratie a noii sale piese.

Inspirată din propriile experiențe ale lui Smiley, „Ce mai faci, străine?” are un mesaj puternic și categoric menit să ajungă la toți cei care au trecut prin diferite despărțiri în viață: „Am vrut să captez momentul reîntâlnirii cu oamenii din trecut care este unul de stângacie la început, dar care devine foarte tranșant dupa o analiza sinceră. Ai în față o persoană cu care ai împărțit cele mai profunde trăiri, de care te leagă o grămadă de amintiri, dar care totuși este atât de diferită de cea pe care ai lăsat-o în urmă, încât îți vine să spui: „Salut! Ce mai faci, străine?”. Atunci este momentul în care ajungi să te întrebi ce ne mai rămâne dacă nu simțim nimic”, povestește Smiley care compara situația cu un copac proaspăt tăiat care la ânceput își păstrează culoarea crudă, dar în timp totul se schimbă, lemnul se usucă și devine doar o amintire a celui care a fost inainte de tăiere.

Co-productie Cat Music si HaHaHa Production, cu muzica făcută de Smiley, Șerban Cazan și Marius Pop, cu versurile compuse de Smiley și mix-masterul semnat de Lucian Nagy, „Ce mai faci, străine” este o piesa al cărei refren Smiley l-a cântat într-o prima audiție într-o emisiune de radio acum ceva timp și de atunci primește constant mesaje pentru a fi lansată oficial. „E doar o coincidență că am cedat insisțentelor și lansez această piesa acum când sunt „strain” în America, dar vin și cu ceva în plus. Îi provoc pe cei care urmaresc clipul să găseasca mesajul ascuns în imagini. O să fie foarte fun pentru cei care-l descopera, promit.”, spune Smiley care va da detalii despre provocarea inclusă în clip zilele următoare.

Vrei să îl vezi pe Smiley la un concert organizat de tine?

Formular Booking