Smiley a castigat trofeul Vocea Romaniei pentru a treia oara! Momentele lui Bogdan Ioan au devenit virale pe YouTube si social media

Vineri seara, trofeul Vocea Romaniei a ajuns pentru a treia oara in echipa Smiley. Dupa ce a castigat sezoanele 2011 si 2017 cu Stefan Stan, respectiv Ana Munteanu, Smiley singurul antrenor care a participat la toate editiile show-ului de la ProTV, a reusit si anul acesta performanta prin Bogdan Ioan. Acesta a reusit sa abia cel mai viral moment din toate editiile de Vocea Romaniei.

“Bogdan este arhitectul din Constanta pe care oamenii l-au facut celebru la nivel mondial, este cel mai urmarit concurent din istoria aceste emisiuni, omul din echipa mea care a reusit sa convinga in finala ca el este Vocea Romaniei.

Nu e cantaret profesionist, dar are suflet de artist. In show-ul asta conteaza foarte mult sa ai o voce foarte buna, conteaza sa fii talentat. Dar este foarte important si sa transmiti starea ta interioara si Bogdan a făcut asta,” spune Smiley.

In finala din 14 decembrie, Bogdan a interpretat:

“Billie Jean” de la Michael Jackson

“In lipsa mea” cu Smiley

“I want to spend my lifetime loving you” cu Feli

Bogdan Ioan are 28 de ani, este din Constanta insa a studiat Arhitectura la Iasi. Nu are studii muzicale, dar pasiunea pentru muzica lui Michael Jackson l-a inspirat sa se apuce de cantat. Momentul sau din auditiile Vocea Romaniei (Michael Jackson – Earth Song: https://youtu.be/2vezmhrJTNo ) a strans peste 100 de milioane de vizualizari in toata lumea pe YouTube si platformele de socializare si a intrat in top 10 The Voice Global, ca fiind una dintre cele mai bune auditii din 2018.

 

Mai multe despre Bogdan Ioan:

https://www.facebook.com/bogdanioanofficial/

https://www.instagram.com/bogdan.ioan.official

Vrei să îl vezi pe Smiley la un concert organizat de tine?

Formular Booking