Concertul Smiley de la Iasi a strans 1800 de oameni

Concertul Smiley de la Iasi a strans 1800 de oameni | Turneu National Confesiune

Dupa Galati, orasul in care a dat startul Turneului National #Confesiune, Smiley a sustinut pe 30 octombrie, la Sala Sporturilor din Iasi, cel de-al doilea concert. Timp de 2 ore publicul a dansat si a cantat impreuna cu Smiley cele mai cunoscute piese de pe albumul „Confesiune” si nu numai.

Credite: Alex Calance

“A fost un show energizant si emotionant in acelasi timp. Publicul de la Iasi a fost extraordinar, asa cum orice artist si-ar dori. Oamenii au cantat alaturi de mine fiecare piesa. Ieseni, ati fost minunati aseara! Multumesc!, declara Smiley.

Seredinschi, unul dintre cei mai noi artisti HaHaHa Production, a fost cel care a deschis Confesiunea lui Smiley. “Piesa mea de dor” si “Ochii ei” au fost cantate la unison cu publicul prezent la Sala Sporturilor din Iasi. Dorian, si el artist HaHaHa Production, a cantat impreuna cu Smiley cea mai recenta piesa lansata anul acesta, „Aprinde scanteia”.

Pe scena de la Iasi a urcat si una dintre cele mai talentate fane ale lui Smiley. Aceasta a avut sansa de a canta impreuna cu artistul piesa “De unde vii la ora asta?”. Castigatoarea a fost aleasa in urma unui concurs de karaoke pe piesele lui Smiley de pe albumul “Confesiune”. La finalul concertului, aceasta a fost recompensata cu un gift box “Confesiune” de la www.hastore.ro, fan store-ul oficial HaHaHa Production.

Credite: The Phope 

Biletele pentru concertele Smiley din Turneul #Confesiune sunt epuizate in cele mai multe dintre orase. Ultimele bilete mai pot fi achizitionate online pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/.

Turneul National va continua pe 31 Octombrie 2018 la Bacau la Teatrul de vara “Radu Beligan”, 5 Noiembrie 2018 la Brașov, la Sala Sporturilor, 7 Noiembrie 2018, la Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, 12 Noiembrie 2018, la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu in Sala Sporturilor,15 Noiembrie 2018 la Timișoara, in Sala Sporturilor “Olimpia” si se incheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Organizatorii Turneului National #Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, iar partenerul principal al turneului este Kaufland.

Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România – aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o saptamana buna.

 

Vrei să îl vezi pe Smiley la un concert organizat de tine?

Formular Booking